A köztudatban gyakran egy lapon emlegetik a belsőépítészetet és a lakberendezést. A két fogalom határait elmossák, az emberek nagy része nem tesz különbséget a két szakma között, pedig teljesen eltérő tudást, kompetenciát, látásmódot igényelnek. Amíg a lakberendező már használatban lévő tereket dekorál, addig a belsőépítész ennél jóval többet nyújt. Nem egyszerűen berendezi a lakást, megtölti a belső tereket funkcióval és tartalommal.

Egy belsőépítész tervező komoly műszaki ismeretekkel is rendelkezik, épp ezért számára nem létezik lehetetlen, ha egy új enteriőr kialakításáról van szó. A rendelkezésére álló kereteket újragondolja, falakat dönt, ha kell. Célja, hogy a belső tereket a legapróbb részletekig a Megbízó igényei, szokásai, életvitele szerint átszabja. Nem „csak” dekorál, funkciót és stílust ad a térnek, így teremtve meg azt a harmóniát, ami igazi otthonná tesz egy házat vagy lakást.

Lakberendezés

Belsőépítész tervezőként elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk a legújabb lakberendezési trendekkel is. Viszont nem állunk meg a belső terek dekorációjánál, ennél jóval többet adunk! Ha kell, teljesen átszabjuk a terek funkcióit, lebontjuk a régit, hogy tiszta alapot adhassunk az újnak. Majd az egészet megtöltjük tartalommal: a funkciók a helyükre kerülnek, a formák, anyagok és színek értelmet nyernek, végül a kreatív koncepció életre kel.

Belső terek tervezése

A lakberendezési megoldások finomsága igazán csak a belsőépítészeti koncepcióval szerves egészet alkotva tud érvényesülni. A Ring Studio-nál nap, mint nap azon dolgozunk, hogy Megrendelőink számára megalkossuk azt az életteret, amelyre igazi otthonként tekinthetnek, mindenféle kompromisszum nélkül.

Lakberendezési stílusok

A lakberendezési stílusokat folyamatosan nyomon követjük a belsőépítészetben, viszont nem trendekben gondolkodunk. Sokkal inkább a funkcionális, esztétikus, harmonikus és időtálló formákat részesítjük előnyben. Stílusunk egyszerre modern és eklektikus, puritán és exkluzív, extravagáns és visszafogott. Belsőépítész tervezőink nem ijednek meg a formabontó és újító gondolatoktól. A végeredmény egy olyan élettér, amelyet teljes mértékben a Megrendelő inspirált, így tökéletesen illeszkedik életviteléhez, szokásaihoz.

Lakberendezési stílusok

A háztól, lakástól az emberek nagy része azt várja el – az esztétika mellett – hogy legyen funkcionális, minden legyen kéznél, minden működjön. Ennek az elvárásnak leginkább a minimalista stílus felel meg. A valódi minimál tér nyújtja azt a szép tiszta egységet, amiben minden rendezett és kézre áll. Tökéletesen illeszkedik a mai életvitelhez. A formák egysége épp azok egyszerűségében rejlik. Díszítés helyett az anyagok és a tökéletes arányrendszer teremti meg a minimalista belső terek harmóniáját.

Lakberendezési ötletek

Sokan nem tudják, hogyan kezdjenek neki, amikor megújítani, felfrissíteni szeretnék otthonuk enteriőjét. Természetesen kérheti profi belsőépítész segítségét, de saját maga is sokat tehet azért, hogy otthonában harmónia és egység uralkodjon.

Lakberendezés

Mindenekelőtt fejlessze szépérzékét! Keressen sok olyan képet, amely alapján egyszerűen meg tudja határozni, hogy milyen jellegű belső tereket lát szépnek. Ha megvan az irány, akkor menjen el olyan helyekre, szállodákba, éttermekbe vagy bármilyen megfelelő építészeti nívót képviselő épületbe, amely szép, harmonikus egységet mutat. Ismerje meg az anyagokat, stílusokat, formákat! Ha már pontosan körvonalazódott az elképzelés, akkor keressen egy jó és elhivatott kivitelező gárdát, aki tökéletesen kiszolgálja igényeit. Ne sajnálja az időt, hiszen Önről és otthonáról van szó! Megérdemli, hogy a legjobbat hozza ki belőle!

Lakásberendezés

A lakásberendezés esszenciája a harmónia, amely a színek, anyagok, formák egységéből áll. Ezek pedig mind illeszkednek a funkciókhoz, melyek a belsőépítészeti koncepció alapján születtek meg. A komplett belsőépítészeti tervezés során nem csak bútorokat és formákat kombinálunk. A belső teret a Megrendelő életformájának megfelelően alakítjuk ki. Ő inspirál minket, vele együtt gondolkodunk, tervezünk, radírozunk és persze rengeteget beszélgetünk. Végül elkészül az az otthon, amire még álmában sem gondolt volna!

Lakásberendezés

Egyedi és exkluzív design megoldások, koncepcionális látásmód, szakmai elkötelezettség, alázat és maximalizmus. A Ring Studio-nál minden feladat mellé szenvedéllyel és odaadással állunk. Csak így valósíthatjuk meg maximálisan Megrendelőink elképzeléseit.