Belsőépítészeti szolgáltatások

A belsőépítészet tervezés szerepe lakóingatlanok esetében máshogy definiálódik mint az üzleti tereknél. Itt minden funkciónak az egyén, a család igényeit, mindennapjait kell szolgálnia. Minden bútornak meg kell találni a saját helyét, hogy szinte észrevétlenül, tökéletesen kézre álljon. Mindezt úgy, hogy illeszkedjen a belsőépítészeti koncepcióhoz.

Belsőépítészeti tervezés

A belsőépítészeti tervezés ott kezdődik, ahol az építészeti tervezés véget ért. Az elkészült „vázat” feltöltjük tartalommal, a funkciók értelmet nyernek, a belső terek élővé válnak.

A Ring Studio belsőépítészei jóval többet nyújtanak egyszerű tervezésnél, egy olyan életteret teremtenek, amely tökéletes harmóniában áll a Megrendelővel. Minden egyes belsőépítészeink projekt egy komplett összművészeti alkotás: formák, színek, anyagok, stílusok egysége, amelyet maga a Megrendelő inspirál.

A Megrendelővel együtt álmodunk, gondolkodunk és dolgozunk egészen addig, amíg az álom egyszer csak valósággá válik, és végül megszületik az a belsőépítészeti koncepció, amire mindig is vágyott! Csak így érhetjük el, hogy a belső terek és funkciók tökéletesen illeszkedjenek a Megrendelő igényeihez, szokásaihoz, életformájához.

Több mint lakberendezés

Sokan egy lapon emlegetik a belsőépítészeket a lakberendezőkkel, pedig a két szakma alapvetően eltér egymástól. Míg a lakberendező általában már egy adott belső térrel dolgozik, azt dekorálja, addig a belsőépítész jóval nagyobb szabadsággal rendelkezik: alakítja, formálja, ha kell drasztikusan újragondolja a teret.

Belsőépítészeti tervezés

A funkciók mélyére hatol, falakat mozgat, hogy végül a stílusokat és a formákat egy olyan harmonikus enteriőrben egyesítse, ami tökéletesen illeszkedik a Megrendelő egyéniségéhez és életformájához. A belsőépítészet többről szól mint a lakberendezés! Ledönti a kereteket, újrahúzza a határokat, hogy végül esztétikailag és funkcionálisan is tökéletes belső tereket alkosson.

Belsőépítészeti tervezés

Családi ház tervezés

Legyen szó új lakóház, villa tervezéséről, vagy meglévő lakóterek belsőépítészeti átalakításáról, az Ring Studio tervezői izgalmas válaszokat tudnak adni a legkülönlegesebb igényekre is. Belsőépítészeti koncepciót mindig az adott tér adottságainak megfelelően alakítjuk ki.

Családi házak belsőépítészeti kialakítása

Ha ügyfelünknek vannak konkrét elképzelései, akkor azokat segítünk a legjobb tudásunk szerint megvalósítani, de tervezőink készek teljesen egyedi lakberendezési megoldások megalkotására is. Referenciánk között különböző lakóházak, legénylakások, századfordulón épült belvárosi bérházak és újépítésű villák egyaránt megtalálhatóak.

Családi házak tervezése

Lakások belsőépítészete

Egy otthon belsőépítészeti kialakítása mindig alapos, körültekintő előkészítést és tervezést igényel. A lakberendezésnek egyszerre kell praktikusnak, szépnek és személyesnek lennie, hogy az otthon töltött idő igazán kellemes legyen. A lakás vagy apartman tervezésekor annak méretét, fekvését, környezetét is figyelembe kell venni és ezeket mind összehangolni az ügyfél igényeivel.

Lakás enteriőr tervezés

A lakberendezés területén rengeteg tapasztalattal rendelkező tervezőink korábbi munkái között szerelmi fészkek, legénylakások, villák is megtalálhatóak. Munkáikat a lehető legnagyobb odafigyelés, és a részletek aprólékos megtervezése jellemzi.

Keressen fel bennünket és belsőépítészeink az Ön egyéniségéhez és igényeihez alakítják otthonát!