Az Ring Studio széleskörű megoldásokat kínál a szállodák, hotelek belsőépítészeti tervezéséhez és kivitelezéséhez. A tapasztalt szervezőgárda rugalmas, személyre szabott, az igényeket maximálisan szem előtt tartó szolgáltatáscsomagok kialakításával áll az ügyfelek rendelkezésére. Új hotelek tervezésében, meglévők felújításában és átalakításában, valamint a berendezések harmonikusra hangolásában egyaránt gyakorlott belsőépítészeti szakembereink segítenek az elképzelések megvalósításában.

Érzékeny összhang!

Az idő, amely az egyik embernek pihenés a másiknak munka. Tökéletes összhangnak kell lenni a dolgozó, a feladat és az adott feladatot kiszolgáló tér között. A szálloda belsőépítészete egy nagy olvasztó tégely, és egyúttal a legizgalmasabb feladat.

Hotel belsőépítészet

Ezen feladatok esetében gyakorlatilag mindenhez kell érteni, lobby/váró, étterem, wellness, szoba. Egyenként mindegyik alapfeladat, de amikor ezeket egyszerre egy összefogott és harmonikus koncepcióba kell foglalni, onnantól válik izgalmassá a tervezés. Felkészültnek kell lenni a témában az építésztervezőnek, a belsőépítésznek és az üzemeltetőnek egyaránt.

Hotel enteriőr

Egy meglevő szálloda felújítása esetén ismerni kell, új építésénél pedig jól ki kell találni előre a vendégek általános mozgását, a mozgás ciklikusságát, ennek köszönhetően ki lehet alakítani a munkaterületeket, ahol torlódnak az emberek a közlekedő tereket, ahol zavaró lehet a sok várakozó, az intim vagy pihenő tereket, ahol pedig egyáltalán nem kíván az ember tömeget.

Hotel enteriőr tervezés

Belsőépítészet szempontjából vannak eseteket – ha van elegendő tér és költség keret hozzá -, ahol elfér egy kis öncélú design mind formai, mind anyaghasználat szempontjából, sőt ez mutathatja adott esetben a szálloda kvalitását, exkluzivitását. Más esetekben pedig pont az egyszerűnek és funkcionálisnak kell lennie a belső tereknek, amit kiváló érzékkel kell felöltöztetni anyagok és formák tekintetében, hogy szép, ízléses összhangot sugározzon.

Szálloda belsőépítészet

A koncepcionálás után az üzleti célú terek – mint egy szálloda – esetében is sokszor a legizgalmasabb feladat a költségtervezés és annak betartása. Amikor a tervező tervez, akkor nem közgazdász, hanem szabad szárnyaló elme és a nagy izgalomban csak jönnek az ötletek. Ez így van rendjén. Majd, amikor ezt alá kell támasztani a műszaki megoldásokkal, akkor válik igazán izgalmassá a helyzet, hiszen minden anyagot, részletet költség oldalról is meg kell tervezni és egyben kell látni a nagy alkotást szakmai szempontból is. Innentől kezdődik a kihívás!

Amennyiben újonnan épülő szállodája megtervezéséhez,vagy akár meglevő hotel átalakításához keres belsőépítészet, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot. A szállodák tervezésben is tapasztalt tervezőgárdánk szívesen segít üzleti céljai megvalósításában.