A Ring Studio kizárólag magas színvonalú, exkluzív terveket készít, melyek megvalósítható műszaki tartalommal bírnak, miközben a megvalósíthatóság határait feszegetik. Célunk kifinomult, átgondolt és egyedi tervek készítése.Kulcsszavai: egyediség és egyéniség, exkluzivitás, esztétikum, koncepcionális gondolkodásmód. A Ring Studio megalapításának alapgondolata volt, hogy egy olyan komplex szolgáltatást nyújtó tervezőiroda jöjjön létre, amely kiemelkedő képességű fiatal szakemberekkel segíti a Megbízókat terveik megvalósításában.

A belsőépítészeti tervezés számunkra nem csak egyszerűen egy munka, a design a „mániánk”! Szenvedéllyel és odaadással állunk minden feladat mellé és mindenből a lehetőségekhez mérten a legjobbat hozzuk ki.

Munkamódszer

Fontosnak érezzük, hogy a Megbízók minden alkalommal, minden találkozással egy kicsit többet kapjanak és a közös munkánk végére másképp tekintsenek egy székre, egy lámpára, egy kilincsre, a formákra, a designra. Már ne csak egy „idegen” szó legyen a „design”. Ne csak kevesek kiváltsága legyen a látásmód, amit talán az iskola sem tanít. Minden belsőépítészeti munkával átadunk a Megbízónak egy darabot magunkból, hogy több legyen a mi részünkkel.

Munkáinkra és munkatársainkra a magas minőség, megbízhatóság, egyértelmű kommunikáció és precíz munkavégzés jellemző.

Az építészeti tervezéssel párhuzamosan, ha szükséges több találkozás során, felmérjük a Megbízó igényeit. Beszélgetünk a házról, a designról. Inspirálódunk. Az építészeti alapkoncepció kialakulása után indul a belsőépítészeti tervezés. A belsőépítészeti tervezés során a funkciók mélyére hatolunk, körüljárjuk a Megbízó működését. Az igények mentén kialakítjuk a belső terek stílusát, megteremtjük a funkció és a forma összhangját. Megtervezzük azt, amire a Megbízó álmában sem gondolt volna. Olyan enteriőrt, ami az Ő, vagy a vállalkozása igényeire van szabva és mindemellett egy magas szintű alkotás. Alább több lépésben összefoglaltuk, röviden-tömören a tervezési folyamat lépéseit:

1. Lépés:
Első személyes találkozás során beszélgetünk az irodában, a házról, a kertről, a helységekről, az elrendezésről, a gyerekről, a családról, borokról, kávéról, az emberekről, a napsütötte égről… Ezután árajánlatot készítünk, majd megegyezünk.

2. Lépés:
Telefonon, személyesen, emailen, weben, közösségi oldalakon, bárhogyan is, de egyeztetünk színekről, érzésekről. Gondolkozunk anyagokon, formákon. Boncolgatunk csomópontokat, szerkezeti megoldásokat. Tanulunk egymás nyelvén, majd egyszer csak már egy nyelvet beszélünk…

3. Lépés:
Tervezünk. Rajzolunk, koncepciókat alkotunk.

4. Lépés:
Személyes találkozás során, koncepciót prezentálunk, amit a Megbízó ihletett, neki készült. Ekkor együtt gondolkozunk, ha kell módosítunk, de alapvetően már ugyanarra gondolunk.

5. Lépés:
Kicsit elvonulunk. Látványterveket készítünk, gondolkozunk, alkotunk.

6. Lépés:
Személyes találkozás során látványterveket prezentálunk. Csillogó szemekkel nézzük a képeket és együtt örülünk hiszen azt látjuk, amire közösen gondoltunk. Egyetértünk.

7. Lépés:
Kicsit elvonulunk. Kiviteli terveket készítünk, csomópontokat rajzolunk, egyeztetünk, anyagokat válogatunk a közösen elfogadott költségkeret tükrében.

8. Lépés:
Személyes találkozás során anyagokat prezentálunk, textileket tapintunk, formákat értelmezünk, véglegesítünk. Beszélgetünk a harmóniáról, az egységről, a koncepcióról. Egyetértünk.

9. Lépés:
Kiviteli terveket prezentálunk, terveket átnézzük, és a tervezést lezárjuk.

10. Lépés:
Kicsit elvonulunk. Elfogadott anyagok és tervek alapján költségvetést, árajánlatot készítünk.

11. Lépés:
Személyes találkozás során költségvetést egyeztetünk, ha kell kiváltunk, kicserélünk és a végén elégedetten, kézbe csapunk. Menjen!

12. Lépés:
Megrendeléseket, szállításokat, kifizetéseket intézünk, nyüzsgünk, intézkedünk, pezseg a vérünk.

13. Lépés:
Beszerelünk, beépítünk, berendezünk, intézkedünk, fúrunk, faragunk, takarítunk majd átadjuk. Örülünk!

14. Lépés:
Koccintunk, és közben beszélgetünk a házban, a kertről, a helységekről, az elrendezésről, a gyerekről, a családról, borokról, kávéról, az emberekről, a napsütötte égről…

Véleményünk szerint egy élhető, használható épület funkcionális megtervezésénél a legfontosabb a Megbízó észszerű kívánságainak maximális figyelembe vétele. Az épületet a használónak tervezzük! Az igények alapján minden esetben egy olyan komplex építészeti és belsőépítészeti egyszóval „összművészeti” alkotást hozunk létre, amelyben a tulajdonos igazán otthon érzi magát és méltán büszke rá.

Referenciáink

Tervezési munkák több területen: hotelek és turisztikai létesítmények, éttermek, kávézók, múzeumok, színházak, exkluzív lakások, családi házak, villák.