Vendéglátóipari létesítmények belsőépítészeti kialakításánál rengeteg szempont figyelembevételére van szükség, hogy az eredmény megfeleljen az esztétikai szempontoknak, parktikus igényeknek, és a vendéglátás különleges követelményeinek egyaránt. Pubok berendezésének megtervezésében, éttermek belsőépítészeti kialakításában tapasztalt szakembereink segítenek a hely adottságainak és célközönségének leginkább megfelelő megoldásokat megtalálni. Munkatársaink a vendéglátás speciális igényeinek figyelembevételével és a legmodernebb belsőépítészeti újítások alkalmazásával állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Éttermek design tervezés

Éttermek és vendéglátóipari létesítmények esetében (a jó konyha mellett!) alapvető a jó alaprajzi kialakítás és a kellemes hangulat, ami miatt a vendég vissza akar térni és újra fogyasztani, mert ott kellemesen lehetett beszélgetni elbújva a sarokban egy kávé mellett egy kézműves sütivel, vagy intim módon lehetett tárgyalni egy üzleti ebéd során, mert különteremmel bír az étterem, vagy olyan jó az akusztikája és elrendezése, hogy a szomszéd asztalnál már nem lehet hallani a beszédet, vagy egy nagy társasággal is el lehetett férni gond nélkül.

Vendéglátóhelyek belsőépítészeti tervezése

A hangulat mellett elengedhetetlen a funkció! Az ügyféllel a belsőépítészeti tervezése során az étterem minden szegletét át kell beszélni, hogy hol milyen funkcionális elemekre, elrendezésre, bútorokra, tárolókapacitásra van szükség. Végig kell venni, hogy miként tudnak jól közlekedni a felszolgálok, vagy ha rendezvényekkel üzemel az étterem, akkor milyen formájú asztalelrendezést részesítenek előnyben, hány főre, milyen felszolgálással, stb.

Borbár enteriőr

Miután minden letisztult akkor kell ezt a funkciót felöltöztetni és a összefogott koncepcionális gondolatba belefoglalni, mint egy író egy izgalmas regényt, amit nem bír letenni az ember. És ha egyszer elolvassa, akkor azt elolvassa majd többször is és megosztja a barátaival. Innentől számítva sikeres az együttműködés a designer, a belsőépítész és az étterem között!

Étterem enteriőr kialakítása

Ha szeretné megtekinteni a Ring Studio tagjainak, Vendéglátóipari létesítmények belsőépítészeti tervezésésvel kapcsolatos referencia munkáit. Kattintson az alábbi gombra:

Referenciáink

Amennyiben újonnan épülő étterme, kávézója megtervezéséhez, vagy akár meglevő vendéglátó egysége átalakításához keres belsőépítészt, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot. A éttermek és kávézók tervezésében is tapasztalt tervezőgárdánk szívesen segít üzleti céljai megvalósításában.