A különböző üzletek belsőépítészeti tervezésénél nagy hangsúlyt kell fektetni arra, hogy az adott termék előnyös jellemzőit hangsúlyozza, valamint, hogy az emberekből kellemes érzéseket váltson ki a környezet. E kettő összehangolásában segítenek a tervezőink, akiknek van széleskörű tapasztalatuk különböző üzletek kialakításában, legyen szó showroom-ról, kiállításokról vagy cipőszalonokról.

Mindemellett a design szempontjából talán a legfontosabb, hogy az üzletberendezéseknél a terméken van a hangsúly!

Üzletek berendezése esetében a termék szinte elválaszthatatlan a belsőépítészettől. A belsőépítészeti kialakítás ezen funkció esetében a szigorúan a marketing része, mindennel összefügg! A designnak szemléltetnie kell a termékek színvonalát, nagyjából az árfekvését, és tudnia kell megszólítani a célközönséget.

Üzletberendezés

A belsőépítészetnek ezért az első lépésben az a szerepe, hogy megszólítsa behívja a vásárlót és könnyedén, érthetően kínálja a terméket optikailag, amit utána a jó értékesítő prezentál verbálisan. Az üzletberendezés – és vele a jó értékesítő – egy nagyon szofisztikált gép: fent bemegy a vevő üres kézzel, lent pedig csomagokkal elégedetten távozik és legközelebb ugyanígy.

Belsőépítészeti megoldások üzletekben

Színeinek, hangulatának harmóniában kell az arculattal, a weblappal és az egyéb nyomtatott sajtó anyaggal. Mindehhez nagyon fontos a tulajdonos/üzemeletető és a megfelelő marketingszakember felkészültsége, hogy a tervező számára megfelelő instrukciókat, adott esetben inspirációkat tudjanak nyújtani.

Üzletek belsőépítészete

Munkáink az egyéni kreativitás mellett a nemzetközi trendekre is támaszkodnak. Az üzletek berendezésének kialakításához a partnereink igényeihez illeszkedő, személyre szabott átfogó koncepciót készítünk. Az alábbi kategóriában megtekintheti az Ring Studio (korábban IDM GROUP) tagjainak, Üzletek belsőépítészeti tervezésésvel kapcsolatos referencia munkáit.

Amennyiben újonnan épülő üzlethelyisége megtervezéséhez, vagy akár meglevő üzlet átalakításához keres belsőépítészet, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot. A üzletek tervezésben is tapasztalt tervezőgárdánk szívesen segít üzleti céljai megvalósításában.